Два пъти една и съща глоба за превишена скорост е платила

...
Два пъти една и съща глоба за превишена скорост е платила
Коментари Харесай

Глобиха известна българска певица два пъти

Два пъти една и съща санкция за превишена скорост е платила певицата Кристина Димитрова, ожали се самата тя.

" Не мога да схвана за какво всички, които сме изрядни в заплащания на сметки към страната, по един или различен метод все сме прецакани. Или аз съм тъпа и не разбирам, или има нещо сбъркано от някой сгрешен “, избухна звездата, написа Телеграф.

Тя описа и проблема: " Април т.г. ми връчват фиш за превишена скорост в размер на 100 лева Ако го платя в едноседмичен период, санкцията е 70 лева Ок, заплащам хем да хвана отстъпка, хем да съм изрядна. Всичко е отлично! Преди 2 дни ми се постанова да отида в Национална агенция за приходите, да взема документ, че нищо не дължа на страната. Но не щеш ли излиза 100 лева санкция за превишена скорост. Бързам да платя, тъй като би трябвало да съм изрядна, пък и отново съм си отговорна, че карам бързо. Взимам документа, връщам се и като в никакъв случай вземам решение да ревизира през банковата си сметка, дали инцидентно този фиш не е заплатен. Оказа - да, заплатен е!!! Пиша аз мейл до госпожата на, гишето (която беше доста общителна и грешката не е нейна). Днес получавам отговор. Да, тази санкция е платена в размер на 70 лева. към Фонд " Безопасност на придвижването “. Сега би трябвало да се обърнете към тях, с цел да ви върнат 70 лева Е, добре де, запитвам аз, къде отиват моите 30 лева, които съм заплатила допълнително. Вие по какъв начин мислите, и кой не си е приключил работата. Много пъти съм имала сходни проблеми, само че постоянно съм махала с ръка. Ееее, в този момент се ядосах “.

Кристина Димитрова описа и за други свои проблеми с КАТ: " От 5 година ми висяха едни 100 лева санкция, които заедно съм с записка да потвърждавам, че съм платила, и при последващо заплащане отново се появяват. Добре че се откри благодетел, който да я махне вечно. Като си сменях книжката, отново неточност - бяха ми начислили 36 лева повече като ми споделиха процедурата за връщане - 10 дни по опашки, писане на молби, се отхвърлих. Въпросът е кардинален, не съм за тия 30 лева, само че няма никаква връзка сред КАТ и Национална агенция за приходите. Звъня и никой не ми подвига да ми изясни разликата от санкцията къде отива “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР